ABC Zoetermeer, wij verhuren alles wat u nodig heeft voor een spectaculair feest!
Voor uw bedrijfsfeesten, (kinder) feesten, jubileum, bruiloften, recepties, borrels, buurtfeesten, afstudeerfeesten en andere gelegenheden, bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring maken wij van uw gelegenheid een mooi feest.

Wij denken graag met u mee zodat u op een geslaagde dag / avond terug kan kijken. Om uw feest op te vrolijken kunt u bij ons ook springkussens huren. Onze springkussens voldoen aan de Europese normen, zijn gecertificeerd en wij zijn in het bezit van de logboeken van elk kussen. Elk jaar worden onze springkussens gekeurd door een keurmeester.

Wenst u bij uw evenement of feest de ingang te accentueren dan kunt u bij ons ook ballonpilaren of ballonnenbogen op maat bestellen.

U kunt de gehuurde spullen bij ons komen ophalen maar wij kunnen ook de spullen bij u komen bezorgen en ophalen. Hiervoor betaald u eenmalig transportkosten.

Dus: Heeft u een feestelijke gebeurtenis maar niet de juiste spullen in huis, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijk feest !!!!